ورود و ثبت نام
کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

تاریخ های مهم
تاریخ شروع ثبت نام در همایش
1 خرداد 1403
تاریخ شروع دریافت مقاله در همایش
1 خرداد 1403
آخرین مهلت ثبت نام
15 بهمن 1403
آخرین مهلت ارسال مقاله
15 بهمن 1403
تاریخ برگزاری

1403/12/03

دومین پیش نشست همایش بین‌المللی روش شناسی استخراج علوم انسانی قرآن بنیان

22 آبان 1401

برگزاری دومین پیش نشست همایش بین‌المللی روش شناسی استخراج علوم انسانی قرآن بنیان با عنوان: نظریه مفاهیم بنیادین در استنباط علوم انسانی از قرآن توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعید بهمنی .

دومین پیش نشست همایش بین‌المللی روش شناسی استخراج علوم انسانی قرآن بنیان با عنوان: نظریه مفاهیم بنیادین در استنباط علوم انسانی از قرآن توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعید بهمنی دوشنبه 16 آبان ماه 1401 ساعت 10 الی  12 سالن اجتماعات شهید مکیان واقع در قم. بلوار ۱۵ خرداد. کوچه شهید میثمی. سازمان مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم. برگزار می گردد.

علاقه مندان به شرکت در این پیش نشست به صورت مجازی، می توانند از طریق آدرس زیر در این برنامه شرکت نمایند.
 meet.quran.ac.ir/res

لازم به ذکر است شرکت در این برنامه برای عموم فرهیختگان و علاقمندان آزاد است.

مطالب مرتبط

لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
پوستر همایش
تماس با ما
تلفن ثابت

داخلی 356