ورود و ثبت نام
کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

تاریخ های مهم
تاریخ شروع ثبت نام در همایش
10 خرداد 1401
تاریخ شروع دریافت مقاله در همایش
10 خرداد 1401
آخرین مهلت ثبت نام
15 بهمن 1401
آخرین مهلت ارسال مقاله
15 بهمن 1401
تاریخ برگزاری

1401/12/03

برگزاری پیش نشست همایش بین‌المللی روش شناسی استخراج علوم انسانی قرآن بنیان با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی

22 آبان 1401

برگزاری پیش نشست همایش بین‌المللی روش شناسی استخراج علوم انسانی قرآن بنیان با عنوان: گستره علوم انسانی قرآن‌بنیان و یافته‌های روش‌شناختی آن با ارائه: «دکتر رمضان علی تبار؛ دانشیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی .

دانشکده علوم قرآنی مراغه با همکاری پژوهشکده علم و دین پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی برگزار می کند:
پیش نشست سیزدهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی روش شناسی استخراج علوم انسانی قران بنیان با عنوان «گستره علوم انسانی قرآن‌بنیان و یافته‌های روش‌شناختی آن» با ارائه: «دکتر رمضان علی تبار؛ دانشیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و دبیری: حجت الاسلام محمد علی لیالی»  دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۳ ساعت: ۸ در سالن امام رضا (ع) دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار می گردد.
جهت حضور در این نشست به صورت مجازی از طریق لینک زیر وارد شوید

مطالب مرتبط

لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
پوستر همایش
تماس با ما
تلفن ثابت

داخلی 356